donderdag 8 oktober 2015

Toiletregels bord

Leuk tekstbord om in het toilet neer te zetten. Verkrijgbaar in twee formaten: x cm x cmOmdat de borden voor iedereen op verzoek worden . Superstoer steigerhout look tekstbord met tekst.

Afmetingen cm hoog x 1cm breed en bijna cm dik. Voorzien van een stoer koord zodat Hij ook nog op te . Superleuk tekstbord wandbord met regels voor het toiletAfmeting:S: x cm € 195x cm € 195. Tekstbord toiletregels grijs wit x cm A1Tekstbord x cm.

Voorzien van een haakje zodat hij gemakkelijk op te hangen is. Afmetingen bord: x cm Ontwerp door Ilse Stickerdesign. Mooi tekstbord in diverse kleuren verkrijgbaar.


Ook de kleuren van de tekst kunt u kiezen. De tekst kunnen we voor u naar wens aanpassen. Tekstbord x60leverbaar in diverse kleurenook leverbaar als sticker. Leuke tekstbord: Toilet Regels Voorbeeld bord kleur M1tekst mat wit Afmeting x cm BxH met gratis ophang systeem wordt los meegeleverd . Stoer steigerhouten tekstbord voorzien van stoer koord om het bord op te kunnen hangen afmeting tekstbord 30x1cm, dikte cm uitvoering zwart met witte .

Home Badkamer Badkameraccessoires. Tekstbord met daarop de tekst: Toiletregels. Is het toiletpapier op, Dan vul je het aan! Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste . Zowel de voor- als de achterzijde van het bord is geverfd.


Toiletregels - zachtroze en donkergrijs Tekstregels - wit en zwart. Stel het bord zelf naar wens samen door de afmeting van het bor de kleur van het bord en . Deze steigerhouten borden zijn voorzien van een koord zodat ze zowel binnen als buiten opgehangen . Omschrijving:Leuk houten Tekstbord ToiletregelsExcl. Afmetingen: x cmFoto 1: Bordkleur wit met zwarte tekstVerzenden:verzenden per post . Zelfs op het toilet kunt u onze borden hangen. Diverse teksten en kleurcombinaties mogelijk.


Mooi tekstbord met versje Begin de dag met een dansje. Tekstbord Toilet regels, Onze tekstborden worden met de hand gemaakt van hout. Daar u zelf de kleur van het bord en de tekst kunt kiezen, hebben we niet alle . De tekst borden worden standaard voorzien van whitewash look met zwarte tekst en afgelakt voor een mooi . Home Wandborden Tekstborden Handgemaakt Toilet regels.


Kies kleur bor Wit, Zwart, Grijs, Taupe, Engels Roze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts