woensdag 26 augustus 2015

Xenos deegroller

Met deze houten deegrol kun je in de keuken alle rolklusjes aan, van pizzadeeg tot fondant. Met deze deegrol siliconen in grijs rol je heel eenvoudig zelfs grote deegballen uit. Handig als je bijvoorbeeld een pizza wil maken of een taart gaat bakken.

Deze deegroller XL in het grijs is namelijk de ultieme keukenaccessoire. Met deze kinder deegroller van hout kan je samen met je dochter of zoontje de lekkerste gerechtjes klaarmaken. Gebruik deze deegrol siliconen in groen in de keuken tijdens het koken en bakken. Met deze deegroller XL maak je in een mum van tijd pizzabodems, rol je fondant glad of bereid je taartdeeg. Deze handige deegroller XL is extra groot en ligt heel prettig in de hand.


Bovendien heeft hij een leuke, rode kleur. De grepen zijn van hout maar het gedeelte waarmee je over het deeg rolt is gemaakt van marmer. Deze pagina toont deegroller folder aanbieding bij Xenos - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u kunt . Deze pagina toont fondantroller, deegroller folder aanbieding bij Xenos - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, . Deze pagina toont kinderkookset, deegroller folder aanbieding bij Xenos - details.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst . We hebben al jaren een houten deegroller, en dat vind ik al jaren best. Xenos een siliconen deegroller en dit leek me . Vandaag zag ik de Xenos vrolijk gekleurde deegrollers met een laagje siliconen aan de buitenkant liggen voor een euro of 8. Wie weet of de xenos nog mini deegrollers verkoopt en wat ze kosten? Ik wil ze voor het koekjesbakfeestje van mijn zoon gebruiken als . Deegroller van het merk Huismerk - Xenos is beschikbaar voor de prijs van €7. Een deegroller moet het werk doen voor je, niet jijzelf.


Bij de Xenos is de deegroller veel goedkoper. Er zijn geen actuele aanbiedingen bekend met de tekst deegroller. Voor een euro of minder koop je ze op de markt, bij de supermarkt, Hema, Xenos, Blokker, etcetera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts