dinsdag 18 augustus 2015

Chinese blossom pip

Pip Studio Dekbedovertrek Chinese 2x 2cm. Pip Studio dekbedovertrek Chinese Rose White PiP Studio dekbedovertrek van de limited edition van 2014! Afbeelding van Chinese Blossom tandenborstelhouder wit .

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting met zoomfunctie. Pip Studio dekbedovertrek Chinese Blossom wit. Welkom op de online webshop van Morpheus, hier vindt u de badjas Chinese Blossom uit de Pip collectie.


PiP Studio Dekbedovertrek Chinese Blossom.

Artikelnummer: PDBOCB Levertijd: 2_werkdagen. Vrolijk en fleurig dekbedovertrek uit de serie Chinese Blossom van PiP Studio. Het dekbedovertrek is van een zachte kwaliteit katoen percale gemaakt en is . Sprei Pip Chinese Blossom red 1 katoen Percal.


Mouwloze top TESS CHINESE BLOSSOM van PiP Studio is gemaakt van viscose en elastan. De top bevat een print van quot;Chinese bloesemquot; . Bij iedere Pip Studio bestelling ontvangt u gratis een behangset en bij . Koop de PiP's Classic Zeepdispenser Chinese Blossom Khaki van Pip Home online op LaCuisine. Deze in patchwork uitgevoerde sprei van PIP Studio is een must have.

PIP Studio Quilt Chinese Blossom Patch 220x2cm. Bewaar je tandenborstels in de Chinese Blossom tandenborstelhouder van PiP. Dit prachtige dekbedovertrek van Pip Studio doet een frisse bloesem bries door je kamer gaan. Een vrolijke roze badjas van Pip studio met prachtig blauw en roze chinese bloesem.


De buitenkant van de badjassen zijn gemaakt van katoen velours, . Bent u op zoek naar een aandoenlijk accessoire voor uw slaapkamer? Dan is dit Chinese Blossom dekbedovertrek van het merk Pip Studio precies wat u zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts