vrijdag 7 augustus 2015

Smoothie banaan kiwi aardbei

Heerlijk fruitig voor de liefhebbers van smoothies! Banaan, aardbei, kiwi, yoghurt of ijs en de vruchtensappen in een blender tot een glad geheel mengen. Acht overheerlijke recepten voor aardbeien smoothies om aan je vitamines te komen.

Door de toevoeging van de yoghurt en de banaan is deze smoothie iets dikker en daardoor. Smoothie – Kiwi-mango-ananas-aardbeien smoothie. Yoghurt, mager of vol, is een uitstekende basis voor elke smoothie.


Een smoothie met aardbei, banaan en kiwi (jawel: drie soorten fruit!) is natuurlijk een uitstekende start van de dag.

Ontbijt Smoothie: aardbeien, kiwi, banaan, avocado, appel, magere yoghurt, scheutje melk en een handje havervlokken in de blender en klaar is je ontbijt. Een gezonde smoothie van aardbei, banaan,kiwi en appel. Deze vruchten zitten vol met goede mineralen, vitaminen, vezels. Altijd verse koude smoothies wanneer u er zin in heeft.


Doe de aardbeien en banaan in de blender en voeg melk toe. Schil de kiwi en snijd in stukken en doe in de blender. Hier kan je de lekkerste en gezondste smoothie recepten vinden en ook zelf smoothies.


Serveer de smoothie in grote glazen met wat vers fruit op de rand. Plaats de kiwi en de banaan in de blender nadat deze gepeld zijn en in stukken gesned.

Een smoothie is een gezond alcoholvrij en koud drankje. Pureer de yoghurt, karnemelk, melk, appel, banaan en ijsklontjes in een blender tot . Benodigdheden: kiwi's; banaan (bevroren); 1g aardbeien; 1ml ananasssap; blender. Print dit recept ontdek recepten die op aardbei-kiwi smoothie lijken. Smoothie - Kiwi, banaan, bleekselderij, smoothie. P Meestal is dat dan banaan, kiwi, appel, . Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd.


Mango, aardbeien, kiwi's en bananen aan stukjes snijden. Je moet altijd een vloeistof bij de stukjes fruit doen, dan kun je . Je moet er alleen wel rekening mee houden dat fruit zoals kiwi en ananas zuur wordt in . Snij de perziken, aardbeien, banaan en kiwi in stukjes. Dan wordt deze bieten-aardbeien smoothie vast uw favoriet!


Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien. Hierna voeg je de bos- bessen en frambozen toe en een banaan en kiwi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts