woensdag 19 augustus 2015

Smeg afzuigkap lamp vervangen

Download hier gratis uw Smeg Afzuigkap handleiding. Hoe een TLD lamp (lange buis) vervangen in dampkap Smeg model KMet de uitleg in de. Halogeenlampje vervangen van de afzuigkap.

Verwijder de stekker uit het stopcontact. Het halogeenlampje zit meestal achter een glasplaatje . Download hier de gebruiksaanwijzing van uw Smeg apparatuur. Schouwkap cm Roestvrijstaal Energielabel B.

Intensief functie Indicatielampje Energieklasse B. KSE90XSmeg schouwkap voor de LAAGSTE PRIJS. Wat de verlichting betreft de lamp geeft veel hitte af en de bescherm kap gaat daardoor vervormen en . JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KSE90Xte teleladen. Indien van stekker voorzien de afzuigkap aansluiten aan een stopcontact conform de. Lamp vervanging: Het kapotte lampje losdraaien en vervangen met ovaal . Automatische Uitschakeling” geactiveerd waarbij zowel de lampen als de. Hoe vaak moet het koolstoffilter vervangen worden in de wasemkap?


Om te kijken of de afzuigkap inderdaad te weinig afzuigt, kunt u een test doen met een gewoon velletje papier van A4.

Zo niet, dan moet u ze reinigen of vervangen. LET OP: kom niet met de vingers direct aan het glas van het lampje. Zorg altijd dat de lampjes in de kap aanwezig en goed gemonteerd.


Smeg afzuigkap dampkap wasemkap onderdelen - Alle Smeg onderdelen voor uw. U wilt waarschijnlijk een onderdeel zo snel mogelijk vervangen. Zijn bij u lampfitting, slangkoppeling, loopwerkdelen of scharnier kapot gegaan?


Bouw eenvoudig zelf je afzuigkap in met de handige instructievideo van ETNA. Hallo ik wil de tl van mijn afzuigkap vervangen. Verwijder de TL-lamp los door deze een kwartslag te draaien en daarna naar beneden te . Geen lucht is te vervuild voor de Smeg Afzuigkap KD9X1. De metalen filters kun je eenvoudig reinigen, de beide andere moet je periodiek vervangen.


Materiaal behuizing: RVS; Aantal lampen: 2; Kleur: RVS; Gewicht: 1kg . Alle Afzuigkap onderdelen voor alle merken en mits op voorraa morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts