donderdag 13 augustus 2015

Wattage magnetron

Veel magnetronmaaltijden geven aan hoe lang ze moeten opwarmen bij een bepaald vermogen, maar hoe zit het dan als uw magnetron niet die stand . Bij elke magnetron is de vermogensstand aan te passen zodat je ook etenswaren met een lagere wattage kunt opwarmen. Soms moet u wat rekenwerk verrichten: Indien u bijv.

Watt en in een recept wordt uitgegaan van 6Watt dan . Snel ontdooien voor kleine hoeveelheden en platte pakketjes. De laatste dagen at ik steeds pakken diepvriesgroente en de bereidingswijze daarop geldt steeds voor een magnetron .

Wassen, drogen en schoonmaken: Wasmachine 10watt Droger 24watt. Ik heb een magnetron (Galanz WP800P20-3) waar in plaats van een aantal watt, termen op staan: low, defrost, medium low, medium, medium . Een paar minuten je kant-en-klare maaltijd in de magnetron en je kan eten. Maar wat als je op een bepaalde wattage je maaltijd moet . Omdat niet iedere magnetron een even hoog vermogen heeft: een tabel met omrekeningstijden. De Etna ESM217WIT vrijstaande solo magnetron.


Deze heeft een vermogen van 7Watt en een inhoud van liter.

Goede waterkokers hebben meestal een wattage van ongeveer 1500. Het verbruik van een magnetron is duidelijk, aangezien de standen . Beste experts ik heb een Sharp magnetron 8Watt voor in de caravan. Bij gebruik met een instelling op 8Watt springt de ampere . Voor een magnetron geldt een ander verhaal. Wattage Magnetrons zijn er in twee soorten: apparaten die uitsluitend met microgol- ven werken ('solomagnetrons') en apparaten die zowel met hitte als met . Wil je een magnetron kopen en wil je weten waar je op moet letten?


Hoe meer watt de magnetron heeft, des te eerder is je kopje warme chocolademelk klaar . Volgens de NEN 10normen moet de combimagnetron op een aparte groep. Zo kun je kiezen uit een magnetron die alleen verwarmt of juist een combimagnetron die uitgerust is met zowel magnetron- als ovenfuncties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts