donderdag 27 augustus 2015

Rubbers koelkast sluiten niet goed

Een koelkast wordt dichtgehouden door magneetrubber. Aannemende dat de koelkast niet dicht blijft als . Als de deur wat afhangt,dan zul je zien dat als je ervoor staat hij aan de bovenkant niet goed sluit.

Iedere deur gaat na verloop van tijd tijd wat afhangen. De rubber sluiting van een koelkast kan naar langer gebruik stijf worden waardoor deze niet meer goed sluit. Als uw koelkastdeur niet meer goed sluit slaat de koelkast telkens aan.


Mocht het nieuwe rubber nog niet goed dichten (lijkt te dun).

Mijn, overigens prima werkende, (inbouw) koelkast sluit niet goed meer. Eens in de zoveel tijd schiet het rubber aan de onderkant los, dat . Ik heb het rubber helemaal nagekeken en deze ziet er verder goed uit. Koelkast rubber sluit niet (vervangen niet mogelijk!)berichtenaug 2011Deurrubber koelkastberichtenokt 2009Atag koelkast sluit niet goedberichtenfeb 2007Vriezer van de Siemens koelkast gaat niet dicht. Het afdichtingsrubber van uw koelkast houdt de warme lucht niet meer buiten. Hij noemt de deurrubbers of koelkast rubber ook wel kansloze rubbertjes.


Ik heb een inbouw koelkast die niet lekker sluit. Er zit net een nieuw rubber in maar de deur zuigtzich niet vast.

Dit kun je eenvoudig controleren door te kijken of een briefje van tien euro tussen je koelkastdeur past: als dit lukt, sluit de deur niet goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts