dinsdag 18 augustus 2015

Bobby's gin recept

Een mooie gin-tonic combinatie met Bobby's Gin, Indian Tonic van Fevertree, sinaasappel en kruidnagel. Bobby's Schiedam Dry Gin is named after our grandfather, Jacobus Alfons, known to his friends and family as Bob or Bobby. Bobby's is Nederlandse gin naar recept van opa Jabobus Alfons.

Bobbys 17Cocktail Recept - Bobby's is een gin uit Schiedam. De inspiratie voor deze gin was de Molukse opa van een van de o. De perfecte gin-tonic is niet zomaar gemaakt. Je vindt de beste gin-tonic recepten en natuurlijk de lekkerste gins op Gall Gall.

Opa Bobby wist wat ie onder de kurk wou, en kleinzoon Sebastiaan zegt het 'm na: gin-tonic. Zo werd het merk BOBBY's dry gin geboren. Boen de sinaasappel schoon en snijd in plakken van ½ cm dik. Verdeel de ijsklontjes en gin over de glazen, roer door . Een aanwinst voor op de cocktailkaart maar ook geschikt als aperitief: deze cocktail van theesommelier en bartender Robert Schinkel op basis . Bij Bobby's Gin heb je een heel andere smaakcombinatie, namelijk jeneverbes, rozenbottels, kruidnagel, . Voor Bobby's Dry gin is gekozen voor een uitbarsting van citrus en kruiden in de eerste slok en de nasmaak van pepers. Bobby's Schiedam Dry Gin – Dutch Courage meets Indonesian Spirit.


Bombay, Hayman's, Hendrick's gin, Tanqueray Drink ze puur of in de mix bij.

Hiermee heeft Bobby's een unieke recept gecreëer dat het beste van twee . Bobby's Schiedam Dry Gin is een geurig en complexe gin, gemaakt met een combinatie van lokale en exotische kruiden. Bobby's gin is een bijzonder fijn gekruide gin die het meeste weg heeft van een london dry gin, een zacht fijne gin in beperkte oplage en met fijne smaken van . Daardoor is deze gin ideaal om kennis te maken met gin tonic. Zijn kleinzoon vindt jaren later het recept en zo ontstaat Bobby's gin.


Schiedam is zowat het hart van Nederland qua jenevers en gins. Bobby's Dry Gin is een hedendaagse kruidige gin op basis van een receptuur van opa . Bestel de Bobby's Schiedam Dry Gin bij Sterk. De gin-tonic is een klassieke cocktail met een verfrissen kruidige smaak. Het recept voor een moderne gin-tonic bestaat uit onderdelen: ijs (véél ijs), gin, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts