maandag 16 maart 2015

Noi noi tassen 2015

Elk dier is gelinkt aan één van de drie kleurvarianten per tas. Hi-di-hi is a hip, fun, fashionable line of accessories and handbags originated in the Netherlands. Travelbaggies are available in many shapes and colours.

Ontdek de steeds nieuwe collectie hippe tassen vol met verrassingen. Het geliefde merk Hi-Di-Hi heeft ook nog een andere lijn, namelijk Noi-Noi tassen. Doordat de lijn elk half jaar een nieuwe . Kleine oplages dan blijft het speciaal om zo'n tas te hebben.

Noi-Noi is het jonge zusje van Hi-di-hi; kleurrijk, modebewust, licht en helemaal niet duur. Leuke trendy tassen met vrolijke retro kleuren. Retro vintage kleuren, materialen en motieven vind je terug in de nieuwe collectie tassen . Zomercollectie 20van hi di hi…back to the seventies. De Noi Noi winter collectie 20kenmerkt zich als rebels uitdagend met spannende accenten, leef je uit!


Dat het een mooie winter mag worden, aan je tas zal . Op zoek naar Noi-Noi Tassen Lederwaren? Noi-Noi Tassen Lederwaren koop je eenvoudig online bij bol. Noi Noi Hi-di-hi 20Trendy tassen voor volwassenen en kinderen een tas vol met verrassingen kleuren en dimensionale applicaties herfst winte.

Weer supremooi, deze nieuwe collectie tassen van hi di hi en noi noi. Ontdek de bijzondere uitstraling van Noi-Noi tassen Heb je nog nooit eerder gehoord van de Noi-Noi tassen? Dan is het de hoogste tijd dat wij daar nu . De Hi-Di-Hi Noi Noi tassen zijn mooi, kleurrijk en . Een pre is dat deze serie tassen van NoiNoi zo waanzinnig betaalbaar is. De nieuwe Noi Noi tassencollectie van Hi Di Hi, een bonte verzameling tassen uitgevoerd met warme. Ze zijn er weer de hippe tassen van Noi Noi, de zomer kan beginnen.


Hi-di-hi duurzame, fairtrade vrolijke, bijzondere tassen, handtassen, schoudertassen, koffers, rugzakken NoiNoi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts