maandag 30 maart 2015

Cocktailstamper xenos

Toon shop aanbiedingen Lees de shop reviews. Handig hulpje bij het maken van de lekkerste cocktails. Dit is het perfecte cadeau voor een echte wijnliefhebber.

Vergeten die witte wijn in de koeling te zetten? Cocktailstamper van het merk Huismerk - Xenos is beschikbaar voor de prijs van €4.

Oh ja bij de xenos wel en blokker dacht ik ze ook wel gezien te hebben. Prachtige stamper uit de Point-Virgule cocktailcollectie, vervaardigd uit roestvrij staal. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste cocktailshaker bij Xenos.


Blomus cocktailstamper en maatbeker Blend. Een simpele muddler met een lengte van cm. Deze muddler is van harde en goede kunststof.


Tot januari 20in de aanbieding bij Xenos: Cocktailstamper voor €99. Vergelijk meer Keukengerei aanbiedingen op Beste. Afhalen en retourneren in de winkel zonder extra.

Wonen, Huis en Tuin Toegevoegd op 08-12-20Bezoek website Handig hulpje bij het maken van de lekkerste . Xenos, de meest verrassende funshopwinkel van nederland. Bij met name het maken van een mojito wordt gebruik gemaakt van een cocktailstamper. Cocktailstamper plastic gekleurd stuks. Maak heerlijke cocktails met deze set met vrolijke kunststof cocktailstampers. Je kan Cocktail stamper RVS kopen in een Nederlandse webwinkel naar eigen.


Mojito's en Pina Colada's met de cocktailmaker set van Xenos. Bezoek website meer informatie Bekijk bij Xenos. Xenos is de winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en.


Actuele aanbiedingen oa Xenos én webwinkels, waaronder Xenos. Handig hulpje bij het maken van de lekkerste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts