maandag 2 maart 2015

Werkbank hoogte

Over de hoogte van werkbanken valt wellicht een heel boek te schrijven omdat de voor u ideale werkhoogte af hangt van de werkzaamheden die u het meeste . Hallo allemaal, ik ga morgen een werkbank maken. In functie van de aard van het werk, de hoogte van gereedschappen en werkstukken worden .

Bij de optionele hoogte worden de complete zijwanden uitgewisseld voor de hogere variant, om zo de kwaliteit en het draagvermogen van de werkbank te . Wat is nu een goede hoogte voor een werkbank (cm diep). Dit is natuurlijk afhankelijk van de lengte van de persoon die er aan staat te . En heb beslist een nieuwe werkbank te nemen ipv oude tafel.

Wat is een beetje prettige hoogte voor een werkbank?

Houten werkbank lengte: 308cm hoogte: 106cm diepte 74cm Werkblad kan . Stalen Werkbank met Houten Werkblad Type Techniek-2000. Tegen een meerprijs kunnen wij de werkbank voorzien van een hoogte instelbaar onderstel. Een werkbank is in hoogte verstelbaar, zodat u ergonomisch kunt werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een RVS werkbank of een inklapbare werkbank.


Stalen Werkbank met Houten Werkblad Type F-15. Tegen een meerprijs kunnen wij deze werkbank voorzien van een hoogte instelbaar onderstel. Zware massief beukenhouten, zeer stabiele werkbank. Het blad is keer met lijnolie geimpregneerd. Beschrijving: werktafel waaraan staand of zittend gewerkt kan worden.


De tafel is in hoogte instelbaar, zodat deze aangepast . Deze werkbank is in verschillende kleurcombinaties leverbaar (zonder meerprijs). Onze werkbanken zijn ook met een hoogte van of 1cm verkrijgbaar. Lade voor werkbank - Hoogte 1cm Bestel direct bij Manutan-Overtoom.


BLACK+DECKER - Workmate In hoogte verstelbare werkbank - WM626.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts