vrijdag 13 maart 2015

Jaguar scharen slijpen

Kapperscharen trimsharen veescharen en haarscharen worden tot in perfectie geconditioneerd en geslepen. Ook voor nieuwe micro vertanding slijpen. Ik laat ze niet slijpen en koop gewoon een nieuwe!


Wij slijpen keukenscharen, stofscharen, kappersscharen en meer. Mundial scharen; Wasa kapperscharen; Jaguar kapperscharen; Wahl kapperscharen . JAGUAR Solingen maakt voor de productie van kappersscharen in. Handwerk: om een schaar de laatste slijp te kunnen geven, is veel ervaring en know how .

Eerder dit jaar werden we uitgenodigd door Jaguar Solingen om een kijkje te nemen in hun. Binnenkant slijpen van Jaguar Kappersscharen. Bestel Jaguar alle Kappersscharen bij Haarshop. SOEPELHEID Precieze snijdbladvorm dankzij CNC-slijptechnologie en BL-afdraaimethode.


Jaguar kappersschaar CJ Plus LEFT linkshandig 99575. Zeker nu de moderne schaar van betere en hardere materialen wordt gemaakt is het van het grootste belang om uw slijpwerk door een vakman te laten slijpen . Bij onderhoud hoort ook het slijpen van een schaar. Op deze manier hoeft niemand meer bang te zijn voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts