dinsdag 17 maart 2015

Chocomel acties

Vanaf donderdag januari kunt u ook gebruik maken van de geld-terug-actie met de Optimel Wintervariaties. Heb jij de nieuwe gratis Chocomel app al? Alle leuke acties, voordelen en nieuwtjes voor jou op een plek! When your mum tells you she is ordering Chocomel and she gives you a carton . De Chocomel folder en informatie over de winkel.


Actievoorwaarden 'Probeer gratis Chocomel Vers' (versie 29-05-2015).

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie 'Probeer Chocomel Vers', hierna te . Chocomel mager' mag dan weinig vet bevatten, maar dit maakt het nog. Schrijf je in voor de actie nieuwsbrief en ontvang maximaal vier . Deze geld-terug-actie heeft betrekking op de 1-literpakken van Chocomel Mager Chocomel Vers Mager. Met deze actie krijg je je volledige aankoopbedrag teruggestort en mag je dus gratis Chocomel Mager thuis proberen en testen. De enige èchte Facebookpagina van Chocomel.


Helaas is de actie inmiddels afgelopen en worden de letters niet meer uitgeleverd. Tijdens de openingsweken trakteren Flevonice en Chocomel alle bezoekers met een online ticket op een warme Chocomel.

De leukste acties, voordelen nieuwtjes van Chocomel in één app. Meld je gratis aan en spaar voor korting tot op . De nieuwste commercial van Chocomel, bekijk ´m hier! Bekijk hier deze en nóg meer leuke acties die Chocomel heeft gehouden! Chocomel Vol 1500ml Productfoto ID Shot 72xChocomel Vol 1500ml Productfoto Angled . In december 20en januari 20krijgt iedereen die het Labyrint bezoekt een gratis warme chocomel of Glühwein in onze Taverne!


Tijdens Sinterklaas verraste Chocomel nietsvermoedende. Onverwachte en verfrissende acties die de volledige aandacht krijgen van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts