donderdag 12 maart 2015

La piccola piccola espressomachine

Het mooiste resulataat met ESE servings behaalt u met de machines van La Piccola! Bij aanschaf van een La Piccola een JollyCaffè startpakket cadeau. De La Piccola Piccola espressomachine is ideaal om mee te nemen op reis (caravan, camper, boot etc.).

In plaats van een lekbak heeft de Perla een goot onder . De La Piccola Piccola is een halfautomatische espressomachine voor Easy Serving Espresso pads. De servingmachine is van roestvrij staal en heeft een . Kaffeemaschine La Piccola Piccola Perla für E.

E Kaffeepads GiaMax, für einen unvergesslichen. La Piccola machines zijn duurzaam en bouwen bijna geen kalkaanslag op. Ze zijn ergonomisch, gemakkelijk te reinigen en hebben een laag energieverbruik.


Allereerst wil ik u van harte feliciteren met de door u aangeschafte La Piccola espressomachine. Tijdloos Italiaans Design Betrouwbare Techniek Een prachtig strak vormgegeven espressomachine, 1 in Italië . Voor het beste koffie resultaat heeft La Piccola zijn machines speciaal. De Piccola is puur design en is de kleinste espressomachine uit de fabriek van La . Omdat La Piccola deze machines speciaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts