woensdag 25 maart 2015

Calorieen kaas

Hoeveel is te vinden in de lijst hieronder. Staat de kaassoort die je zoekt niet in het overzicht, gebruik dan ons . Bekijk de calorieën van Kaas 48+, jong belegen, goudse (Molenland) per 1gr.

De hoeveelheid energie van Kaas 48+, jong belegen, goudse (Molenland) . Kaas goudse 48+ jong belegen bevat kcal, gram koolhydraten, gram vetten. MyCalorieCoach kun je de voedingwaarden en calorieën van voeding . Een tosti bevat niet meer calorieën dan een dubbele boterham met ham en kaas.

De voedingsstoffen blijven namelijk gelijk, het toasten verandert . Naast het aantal calorieën zie je ook hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten en. Bevat een tosti meer calorieën dan een dubbele boterham met kaas? KCAL huttenkase voor snee gram KCAL kaas plak 20 . Het is zeker waar dat een gefrituurde kroket minder calorieën en minder vet bevat dan kaas.


Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van kaas 48+. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en . Ik dacht: Laat ik een twee bruine boterhammen met kaas qua voedingswaarde vergelijken met een gemiddelde groene smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts