dinsdag 17 juli 2018

Smoothie peer kaneel

Deze peer kaneel smoothie is het ideale recept voor de herfst. De peer is dan echt in het seizoen, dus goed en goedkoop. Heerlijke alcoholvrije smoothie met peer en kaneel.

Deze heerlijke appel, peer, banaan en kaneel smoothie is geweldig! De blaadjes beginnen van de boom te vallen en de eerste regenbuien heb ik al . Benodigdheden handpeer, vanille stokje, 200ml volle yoghurt, eetlepel kaneel, eetlepel witte . Deze lekkere ontbijtsmoothie met appel, peer, banaan en kaneel is een heerlijke start van de dag.

Recept voor herfst smoothie voor personen. Met handpeer, mango, yoghurt, appelsap en kaneel. In deze herfst smoothie combineren we het gezonde van kaneel.


Banaan - 2; Peer - 2; Sinaasappel - 2; Melk - 3ml; Kaneel - theelepels. Gisteren maakte ik voor Koken met aanbiedingen deze gezonde herfst smoothie met peer en kaneel. Deze smoothie van onder andere peer en kaneel is zo een perfect ontbijtje (of tussendoortje). Licht, lekker en binnen een minuut gemaakt.


Een smoothie met banaan is lekker als ontbijt en zo gemaakt. Om ervoor te zorgen dat je niet te snel trek krijgt doe je er wat havermout bij.

Smoothies zijn gezond omdat ze groente en fruit bevatten. Gember, peer, kaneel, banaan en Fit Green Protein samen in één smoothie. Benodigdheden: peren geschil ontpit en gesneden in stukken; kleine banaan; eetlepels vanille yoghurt; theelepel gemalen . Schil en snij de appels, de banaan en de peren in stukjes. Stop de appels met de appelsap en de kaneel in de blender en zet deze . Dag van een week lang groene detox smoothies. Een groene smoothie met spinazie, amandelmelk, peer en kaneel.


Anyway, deze Peer Kaneel smoothie is heerlijk en aangezien in de herfst de peren in het seizoen zijn kan je je lol niet op ermee. Peer kaneel smoothie - Ham Kaas - Peer, kaneel, yoghurt, vanille basterdsuiker - lekker vers - Riel - Tilburg - bezorgen - elke dag - bedrijfslunch. Een gezonde smoothie met een herfstachtig tintje. Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde smoothie. Zo nu en dan en vooral tijdens weekenden mogen we onszelf verwennen met heerlijke gezonde en toch een beetje vollere . Voor de zoetekauw onder ons is er dan ook een lekkere peer kaneel smoothie.


Geniet van een lekkere mix van peer, yoghurt, kaneel en een . Deze komkommer banaan appel kaneel gember smoothie was ook weer binnen minuten klaar. Deze Romaine sla met appel kaneel smoothie is echt een verassing. Doe de peer samen met de yoghurt in de blender en meng dit. Voeg de suiker, vanillesuiker en de kaneel toe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts