vrijdag 27 juli 2018

Karcher rolveger

De Kplus accu rolveger is ideaal voor occasioneel gebruik. Of het nu gaat om het opvegen van bloem, kruimels of snacks - deze praktische rolveger is klaar . Sneller dan een stofzuiger - handiger dan een borstel De accu-rolvegers worden gebruikt waar een stofzuiger minder geschikt is en waar traditioneel vegen .

De K plus accu rolveger is ideaal voor de tussentijdse reiniging van alle vloerbedekkingen als occasioneel alternatief voor het gebruik van de stofzuiger. Goedemiddag, Ik heb al enige tijd de Kärcher K accu rolveger, maar helaas is het stekkertje van de adapter stukgegaan. Kärcher electrische accu rolveger maakt iedere vloer met minder moeite grondiger schoon. Lader Oplaadbare batterij met lange levensduur Wandhouder Standaard borstel, .

De Kärcher accurolveger KPet Plus is handig voor het opvegen van bijvoorbeeld kruimels en dierenharen. Met één druk op de knop is de rolveger in gebruik. Bestel uw Karcher Rolveger met accu voor professioneel gebruik bij de meest complete leverancier in schoonmaakartikelen: Cleanil! Karcher kaccu rolveger ik ben een accu rolveger mijn eigen baas wil me niet meer . Online Gereedschap voor bouwvakker, ZZP-er en klusser.


Mechanisme: Elektrisch, Inhoud afvalbak: L. Lader Oplaadbare batterij met lange levensduur Wandhouder Standaard borstel, afneembaar Borstel voor dierenharen, . Voor het snel en stil verwijderen van vuil op harde vloeren en tapijten. Online kärcher karcher rolveger kpet plus white kopen of bestellen.

De K Plus is het handige alternatief voor de stofzuiger of voor bezem en blik. Lader Oplaadbare batterij met lange levensduur Wandhouder Standaard borstel, afneembaar Borstel voor dierenharen, afneembaar Tankinhoud (l ) 5 . De Kärcher Rolveger 12585KPet Plus Stofzuiger is verkrijgbaar vanaf € 599. Bekijk ook onze top beste Stofzuigers 2016.


E-mailadres: Wachtwoord: Account Registreren Inloggen. Heel handiger snoerloos even wat opruimen. Op zoek naar een goedkope Karcher KPet Plus Accu Rolveger ? Met de Karcher K Pet Plus accu-rolveger wordt elk type vloer weer helemaal schoon. Meteen klaar voor gebruik en geschikt om in alle kleine hoekjes schoon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts