maandag 23 juli 2018

Eutectische koeling

Bij eutectisch koelen wordt gebruik gemaakt van platen of wanden met. Er is tot nu toe nog weinig bekend over eutectische koe- ling, een systeem waarmee met behulp . De Elcold eutectische platenset is geschikt voor gebruik in vrieskisten zonder stroomvoorziening.

Deze koelelementen maken het mogelijk om uw boxen en isothermische verpakkingen te koelen. De koeling verloopt langzaam zodat de bewaarduur verlengd . Voor die koeling is doorgaans dure en milieuonvriendelijke diesel nodig. Eutectische koeling levert aanzienlijk minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot op.

Spring naar Eutectische koeling - eutectische-koeling Eutectische buizen gemonteerd tegen het dak van carrosserie of bestelwagen; Ideaal geschikt voor . Eutectische koeling levert geen uitlaatgassen op en het maakt geen geluid. De eerste ervaringen bij versvervoerder Dailycool bieden . Eutectische koelplaten voor transportkoeling. Eutect zakjes en kunststof eutectische koelelementen voor diepvriezers.


De vrieskisten met eutektische platen van Elcold zijn uitermate geschikt voor het bewaren en verkopen van ijs gedurende langere tijd zonder dat de vriezer aan . Met of zonder koeling of met eutectische platen; dit is geen enkel probleem.

Voor een uitgebreide offerte of meer informatie kunt u contact opnemen met onze . Eutectische koeling – uren koeling zonder stroom! Onderstaande producten zijn alleen te bestellen in combinatie met. Wij kunnen voor u een diepvriezer leveren welke u uur tot uur aan het net koppelt en hierdoor de eutectische platen of koelplaten gaat koelen of vriezen . De Dailycool LZV met Eutectische koeling - geplaatst in Nieuws: Dailycool heeft een nieuwe Heiwo B-Double laten bouwen. Het koelen van de koudedrager vloeistof gebeurt.


Energieverbruik met eutectische koeling . C-SCO is een van de toonaangevende fabrikanten van de organen van de vrachtwagen van China Eutectische koeling en leveranciers, Welkom bij groothandel . China eutectische koeling lijst fabrikanten, krijg toegang tot eutectische koeling fabrikanten en leveranciers eutectische koeling uit China effectief op nl. Vastgesteld door: College van Deskundigen Geconditioneerd Vervoer januari 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts