vrijdag 20 juli 2018

Linum textiel

Homezy heeft uit het Linum assortiment een selectie gemaakt van kleurrijke tafelkleden, tafellopers, placemats, kussens en kussenhoezen. Shop and view sophisticated home textiles designed for long-lasting use in a quality that you can see and touch. Amp;#9829; Bekijk alle Linum producten van verschillende webshops.

Voor in de keuken heeft Linum ook erg mooi textiel. Linum Kussenhoes Paolo Dark Charcoal Grey 40xcm Nieuw. Linum Kussenhoes Marcel Velours 50xcm Cerise Red.


Ontdek de nieuwe Linum keukentextiel collectie.

Linum textiel kussens Linum woonaccessoires vind je bij 't Gadehuis in Doorn. Het Zweedse merk Linum is al meer dan veertig jaar bezig met het ontwikkelen . Linum is opgericht in Zweden en een van de meest gewaardeerde textielbedrijven van het. De kernwaarden van linum zijn design, functionaliteit en kwaliteit. U heeft gefilterd op: Merk: Filter verwijderen Linum. Kussens, schorten en ovenhandschoenen van Linum.


Het textiel van Linum kenmerkt zich door de mooie kleuren en goede kwaliteit. Linum Keukentextiel online kopen ✧ Scherpste aanbiedingen ✧ O. Schorten, Theedoeken en meer ✧ Altijd de nieuwste artikelen.

Linum Sierkussens koop je eenvoudig online bij bol. Ben je op zoek naar mogelijkheden om niet alleen gezon maar ook duurzaam te koken? Ontdek ons uitgebreide assortiment nu hier bij KitchenHugs! Linum is opgericht in Zweden en één van de meest gewaardeerde textielbedrijven van het land. De kernwaarden van Linum zijn design, functionaliteit en . Linum is een Zweeds textiel merk, eerlijk, duurzaam en creatief.


Linum is een Zweeds familiebedrijf dat Zweeds design combineert met productietechnieken . De collectie van het Zweedse Linum kan moeiteloos met elkaar worden gecombineer dankzij het gebruik van steeds dezelfde kleuren en tinten. Daarnaast brengt Linum ook leuke keukenschorten zowel voor volwassenen als kinderen en theedoeken in uni's, ruitjes en strepen in diverse kleuren. Theedoek van Linum, gestreept met een brede band met visgraat motief in antraciet kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts