woensdag 11 juli 2018

Jede koffie

Gratis proefplaatsing met een van onze koffieautomaten. KOFFIE+ als dealer voor JEDE adviseert haar klant graag zo'n machine. JEDE is onderdeel van Nestlé en heeft zich in het verleden toegelegd op het bouwen . Groothandel in koffie, koffiemachines, snoep frisdrank automaten.


JEDE AB, dat deel uitmaakte van de Nestlé Group. Vanaf november 20ging Jede Benelux . Het hoofdkantoor van Jede Benelux is gevestigd in Veenendaal.

Binnen de zakelijke markt is er veel vraag naar deze hoge kwaliteit koffie. JEDE koffieautomaten worden in heel Europa gebruikt! Wilt u een proefplaatsing voor een JEDE Koffieautomaat?


JEDE - Det självklara valet för kaffeälskaren. Een donkere geroosterde, volle smaak koffie, gemaakt van 1 hoog groeiende Arabica bonen van de beste .

Bezoek adres: Fokkerstraat 22; 39KV Veenendaal. Post adres: Fokkerstraat 22; 39KV Veenendaal. Deze keer in het nieuws twee trouwe leden van de Businessclub die elkaar hebben gevonden. Jede Benelux heeft nieuwe koffieapparaten geleverd waarmee . Locatie: Nijmegen en omgeving, Nederland; Bedrijfstak: Consumptiegoederen . JEDE Koffie is een van de grootste koffie-leveranciers in Nederlan maar Van der Weijden wil blijven groeien.


In Veenendaal ontwikkelde hij de afgelopen . Het resultaat is Zoega Hazienda, een donker gebrande koffie met een rijke en smaakvolle karakter. Hazienda is het Spaanse woord voor boerderij. Met pelikaan koffie haal je een echte bijzondere koffie in huis! JEDE XCEL koffie machine met vaste wateraansluiting GARANTIE. Een goede kop koffie tijdens het werk, wie wil dat nou niet?


Jede Gelderland uit Harderwijk zorgt ervoor en hoe. Koffiemachine Jede die gevuld kan worden met gewone gemalen koffie. Deze koffiemachine heeft een vaste wateraansluiting en is nu extra afgeprijsd. Vergelijk koffiesoorten en kies de beste aanbieding uit!


Contactgegevens: Fokkerstraat 39KV VEENENDAAL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts