donderdag 5 juli 2018

Gashaard opruiming

Stokertje helpt haar klanten de crisis door met deze mooie opruimingen. Gashaard (Gesloten Systeem) in de opruiming. Naast de toch al ongehoord lage prijzen van `t Stokertje hebben we continu een groot aantal kachels .

Gesloten gashaard – zwevend model – gebruikt in showroom. Kachel Gesloten gashaard (showroommodel – niet gebruikt). Installatie en service in geheel Nederland.


Veel aanbiedingen en bijna altijd wel haarden in de opruiming, daar we vaak wat wijzigen in.

Gashaard 3-zijden 1cm met meubel 3cm in opruiming. DRU Passeo gashaard met schouw Stein DRU Passeo gashaard met schouw Stein. Gashaarden zorgen voor een aangename sfeer in huis.


De meeste huizen mogen dan wel CV hebben, er gaat toch niets boven een sfeervolle warmtebron in . Daarom bieden wij de faber fyn 4inbouw gashaard aan tegen een. Faber Duet XL gashaard SHOWROOM MEGA UITVERKOOP SALE! Een goedkope gashaard kopen bij Warmtestore? Inbouw gashaard met brandertype Flatburner.


De Faber Vico heeft een vermogen van 5kW en daardoor is deze gashaard geschikt voor gebruik in veel ruimtes.

Deze mooie Vico heeft branders onder de . Bij van der Pluijm haard schouw kunt u terecht voor een mooie gashaard compleet ingebouwd met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Design houtkachels; Gashaarden zonder afvoer; Moderne houtkachels . Complete opruiming van Kachels en Schouwen. Ook voor uw haarden en schouwen installatie mogelijkheden. Indien u op zoek bent naar een Oxford gaskachel of gashaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juiste adres.


Onze gashaarden en gaskachels zijn zelfs allemaal brandend te zien zodat u meteen verzekerd bent van de juiste keuze. Er zijn veel toestellen blijven staan na de verbouwing. De Faber Triple M is een driezijdige gashaard met een houtset en afstandsbediening.


Prachtige haard waarbij het vuur van alle kanten zichtbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts