donderdag 12 juli 2018

Nijntje steker

Maak je eigen Nijntje koekjes of versier je cupcakes of taart met deze leuke uitsteker. Leuk voor op een taart of om koekjes mee te maken. Uitstekers en reliëfstempels van Nijntje.

Te gebruiken voor zowel koekjes als marsepein en fondant. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste . Omdat de nijntjes slecht leverbaar zijn hebben we een alternatief. Dit is hetzelfde vormpje alleen is de staande nijntje wat beschadigd bij de .

Nieuwe set zeer gedetailleerde koekjes cutters van Nijntje, natuurlijk ook te gebruiken voor marsepein en fondant. De steker met reliefstempel kan ideaal gebruikt worden voor het uitsteker van bijvoorbeeld koekjes, fondant, marsepein of andere lekkernijen. Mooie, glanzende spaarpot in de vorm van het beroemde konijn nijntje. Mat fotoalbum met een verzilverd nijntje op de voorkant. Geweldig die uitstekers van Nijntje, werkt er handig.


Bednakt voor de tip van de nijntje stekers. Voor een geboorte kunt u een mooi boeket laten samenstellen met b. Uitstekers zijn er in vele vormen en maten. Shop online voor Uitsteekvormpjes uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

Het vormpje van Nijntje werkt iets anders en is eigenlijk bedoeld voor sushirijst. Ik denk dat het beste is om de binnenkant van de steker bij . Shirley Brugman met steker Isa Overdevest. Steker blijft een steken; Als de 'noot' het hoogst is; De grote.


Setje van stekers met een groene kersttakje en rode bes. Leuk voor in een kerststukje of ter decoratie op een cake! De aantallen kunt u invullen in het winkelwagentje. Koekjes uitsteker (Cookie Cutter) in de vorm van een olifant, per stuk.


PLEXI BEDANKJES eerste heilige communie monstrans ooievaar nijntje communiemeisje . Bedankjes zijn altijd leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts