vrijdag 15 juni 2018

Taart hema

Voor elke gelegenheid heeft HEMA de ideale taart: een traktatie ter ere van een verjaardag,. Geniet van heerlijke vlaaien, tompoucen en taarten van de beste kwaliteit: in de HEMA bakkerij wordt al het gebak dagelijks vers. Wil je zeker weten dat je kan trakteren op jouw favoriete taart, vlaai of gebak?

Of nog leuker, een zelf ontworpen taart of chocolade met je eigen foto of tekening . Hieronder staan de meest gestelde vragen over het bezorgen of afhalen van je bestelling. Speciaal voor onze 90e verjaardag, hebben we een taartbakwedstrijd georganiseerd. De jury proefde honderden taarten en vond de red velvet taart van Roos .

HEMA is en dat vieren we op z'n Nederlands, met taart. Speciaal voor onze verjaardag heeft LINDA.

En dat willen we natuurlijk vieren met de allerlekkerste taarten. Vorige week had ik gebak besteld bij de hema in valkenburg. Alleen bij inname van de taart werd deze gewoon weer in de vitrine terug . Verder staan er zes bekende Nederlanders in die wel eens iets bij de HEMA hebben gejat, springen strippers uit taarten en geven 'ouwe . Warenhuis Hema bestaat jaar en viert dat geheel in het teken van de taart. Met de makers van maandblad Linda is het magazine TAART.


Vraag dan met je klantnummer gratis een voucher aan waarmee je bij de HEMA een gratis appeltaart kan ophalen! HEMA wordt jaar en dat vieren ze door weken lang slagroomtaarten XL weg te geven aan mensen die het echt verdienen. In november 20viert HEMA haar 90ste verjaardag. Om dit te vieren dagen we iedereen uit om de allerlekkerste taart te maken. De HEMA bestaat jaar en viert dat morgen door gratis taart in verscheidene winkels uit te delen.


De Red Velvet taart van Roos wordt in een . Je kunt er terecht voor kant klaar maaltijden, maaltijdsalades, verse broodjes, vruchtensappen, taart en gebak en natuurlijk de beroemde HEMA rookworst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts