vrijdag 29 juni 2018

Smoothie yoghurt peer

Deze peer kaneel smoothie is het ideale recept voor de herfst. Als basis voor de smoothie gebruikte ik Optimel yoghurt Griekse stijl naturel. Voeg het merg, de yoghurt, suiker en kaneel toe aan de peer.

Voeg eventueel extra suiker toe en mix nog sec. Altijd verse koude smoothies wanneer u er zin in heeft. Deze heerlijke appel, peer, banaan en kaneel smoothie is geweldig! Stop het fruit in de blender samen met wat magere yoghurt.


Een ontbijt smoothie ofwel een voedzaam drinkontbijt biedt dan uitkomst! Smoothies zijn gezond omdat ze groente en fruit bevatten. Begin je dag goed met een lekkere en gezonde smoothie. Doe de banaan, de peer, de appel, de melk en de yoghurt in een . Bakje yoghurt met muesli erbij en je hebt een prima ontbijt.


Ik geef je het recept van een heerlijke frisse smoothie met banaan, kiwi en peer.

Fruit is bovendien ontzettend handig om in smoothies te verwerken. Bereiding smoothie met aardbei, peer en yoghurt. Gooi in stukken gesneden aardbeien en peren in een blender en schenk er magere yoghurt . Een groene smoothie met spinazie, peer en banaan. Lekkerste healthy ijsje ooit met slechts ingrediënten: Kokosyoghurt kersen ijs. Voor smoothies kan je allerlei combinaties gebruiken, zorg er voor dat je hem.


Deze biet banaan peer sojayoghurt smoothie is een variatie op het recept dat ik ontving van Lia. Zij had een net iets andere variant gemaakt. Deze spinazie bleekselderij banaan peer smoothie is eigenlijk een. Griekse of magere yoghurt en water erbij. Deze lekkere ontbijtsmoothie met appel, peer, banaan en kaneel is.


Doe het gesneden fruit in je blender en voeg de melk en de yoghurt toe. De smoothie banaan en peer is heerlijk als yoghurt ontbijt. Het is een heel simpele smoothie om te maken. Gekarameliseerde peer met Griekse Yoghurt - Chez Bo.


In mijn volgende post lees je een ander recept namelijk, een smoothie met peer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts