dinsdag 19 juni 2018

Vrieskast met lichte schade

Nieuw in doos geleverd jaar fabrieksgarantie. Vriezers en Diepvrieskisten, Nieuw, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Nieuwe vrieskasten met en zonder transportschade !

Transportschade bij een vriezer kan ontstaan wanneer u het apparaat op een. Door de lichte mankementen aan de thermometer zou het wel zo kunnen zijn . Soort: Vrieskist; Nettocapaciteit vriezer: 298. Soort: Vrieskast; Nettocapaciteit vriezer: l .

Liebherr GTP 31lichte schade A+++ 2liter vrieskist Gratis thuisbezorgd in Den Haag en omstreken! Vrijstaande vrieskast zanussi zfx305lichte transportschadejaar garantie€ 15- incl. Diepvriezers en Depvrieskasten; Zanussi vriezer - lichte transportschade . Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Airhockey TopTable Fast Flash LED 7ft+ met zeer lichte schade.


Windscherm - Lichte magazijn schade - Laag model - Peugeot Elystar. Het witgoed wat wij inkopen zijn producten met verpakkingsschade, dat is schade. Ook importeren wij nieuw witgoed met eventueel wat lichte transportschade. Wij bieden dit aan tegen de laagste prijzen van Nederland met een uitstekende .

Het is een optie: een vaatwasser kopen met lichte schade. Om het enigszins te verduidelijken: wanneer u gaat voor een regulier model dat u via Wassen. Nieuwe exquisit laden vrieskasten eff A+ Met lichte verpakkingsschade doos Met maanden . Grote fabrikanten verkopen via Rimaco hun producten met lichte verpakkingsschade, soms een kleine beschadiging op het apparaat, maar altijd veel . AVerpakking en product in nieuwstaat; BAlleen verpakkingsschade product in nieuwstaat; CProduct heeft lichte schade; DProduct heeft zichtbare . Elke week hebben we diepvriezers die tijdens het transport lichte schade hebben opgelopen.


Deze worden verkocht met jaar garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts