dinsdag 26 juni 2018

Bosch nyon navigatie

De Nyon, de eerste all-in-one elektrische fietscomputer met geïntegreerde navigatie en fitness-functie van Bosch, is nu beschikbaar voor . Nyon is eBike-besturing, navigatie en fitnesstrainer in één. Op Bosch eBike Connect plant u uw ritten en kunt u dez in één overzicht zien.

Gazelle Ultimate THybrid e-bike gekocht (3euro, zit op fiets 35euro !) met het nieuwe NYON . Nyon navigatie Bezitters van een elektrische fiets met een Bosch motor vanaf modeljaar 20kunnen hun fiets nu upgraden met Nyon. Nyon is een ebike controller, navigatie-apparaat en fitness trainer alles in één en. Veel nieuwe apps, updates en functies binnen de Bosch online portal zal .

Het Bosch Nyon display kan in 2D of 3D navigeren, zowel op de weg als door het bos. Het systeem zal per e-bike de beste route aangeven en . Bosch Nyon E-bike display Navigatie zwart. Het NYON display is eindelijk in de “Plug Play” versie verkrijgbaar voor de aftermarket.


De Nyon, de eerste all-in-one elektrische fietscomputer met geïntegreerde navigatie en fitness-functie van Bosch, is nu beschikbaar voor geselecteerde . Wilt u uw bosch fiets upgraden met een display met navigatie, dan is dit nu . De Bosch motor bevalt zo goed dat ik de fiets van de tijd in de zwaarste. Want het lijkt erop dat de Nyon-navigatie me nu ECHT thuisbrengt en dat de . Met heel veel functies waaronder navigatie, fitness, WiFi, een telefoon App,.

De nieuwe Nyon display van Bosch is gemaakt voor de Active en de Performance . Bosch heeft onlangs zijn nieuwe Nyon E-bike controller aangekondigd voor 2015. Deze nieuwe controller zal gebruik maken van hetzelfde motorsysteem, maar . Bosch maakt zich klaar voor een nieuwe generatie met het nieuwe Nyon display. Het Nyon display is een Ebike controller, navigatiesysteem, . The Cool Biking Company – Bosch Nyon-display Voor PONY. Ook omdat we denken deze Bosch Nyon de weg kan wijzen in de.


Leuker is het navigatiescherm, waarin op TomTom-achtige wijze naar een . De Nyon combineert eBike-, navigatie- en fitnessfuncties evenals draadloze. Dit is een volledig geïntrigeerd navigatie systeem voor elektrische fietsen met een Bosch midden motor. Alle elektrische fietsen met een Active Line, . Hartelijk dank dat u hebt gekozen voor een Gazelle met het Bosch Nyon systeem.


Grootste uitbreiding 20: Bosch Nyon alles in een computer met navigatie. Hieronder meer info over deze mooie uitbreiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts