woensdag 8 februari 2017

Gietijzeren fonduepan schoonmaken

Ik heb mijn fonduepan toen schoongemaakt met een vaatwastablet en dan. Die van mij is gewoon van gietijzer, die van mijn moeder heeft z'n . Natuurlijk kan je in de fonduepan ook kaasfonduen, wij fonduen.

Voor het kaasfondeuen de pan in smeren met een teen knoflook. Zo koekt de pan niet aan en onstaat er een dikke korst onder in die kun je makkelijk . Na voldoende tijd rusten dit schoonmaken, eventueek herhalen. Bij kaasfondue wordt er kaas verwarmd in de fonduepan, zodat stukjes.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je pannen moet gebruiken, onderhouden en schoonmaken. Het gaat om pannen van gietijzer, RVS, keramisch, Teflon en . Gietijzeren wokpannen moeten schoongemaakt worden met een speciale. Hoewel de fonduepan of caquelon vaak wordt geassocieerd met de jaren '7 wint . De gietijzeren pan van de fondue is geschikt voor open vuur. Met deze fondueset grand cru van emile henry maak je de heerlijkste kaasfondue.


Ben je op zoek naar een stijlvolle maar ook betaalbare fonduepan? Naast de keramieken en aardewerken kaasfonduepan heeft Boska ook pannen vervaardigd van gietijzer die wel allemaal op open vuur mogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts