donderdag 2 februari 2017

Mosa kop en schotel

Servies mosa kop en schotels theepot melk kan suiker pot twee schalen. Een van de meest verkochte koppen ooit uit de serie van Mosa Porselein.

Was de oude naam Mosa Porselein nog afgeleid van het Latijnse woord voor de. Nr 231x theekop + schotel poortjes € -. Wit porselein gedecoreerd met het beeld van een oud zeilschip en het opschrift “Boston”.

Mosa, Maastricht (1geselecteerd van 140). Kop en schotelVan Mosa: Het bedrijf Mosa kent zijn oorsprong in 18toen Louis Regout in het Limburgse Meerssen begon met de fabricage van serviezen en . Koffieservies van Mosa Roomkleurig aardewerk. Conditie: puntgaafDe prijs is per kop en schotel.

Witte Mosa kop en schotel met het DE logo, design by Nikolai Carels. Het Koffiekop en schotel Eva hotelporselein is slechts een greep uit ons assortiment. Onder de link merken glazen in het hoofdmenu vindt u een uitgebreider . Mosa bart Koffiekop en schotel witTerug naar overzicht. Kop iets ongewoons, met unieke items voor mosa kop en schotel van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy.


Mooie vintage kop en schotel uit de jaren vijftig. Mooi blauw bloempatroon en blauwe bies, ook op de schotel. Gemaakt door het Maastrichtse Mosa en heeft . Wit-zwarte thee kop en schotel van Mosa porselein.


Mosa roosjes kop en schotel in het wit met roosjes en gouden rand. Kop en schotel van Mosa Maastricht Roomkleurig met gouden randje en bloemetjes Bekende werkjes erin GAAF Prijs 5. Voor vragen over je eigen advertentie, algemene vragen of overige specifieke klachten kun je gebruik maken van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts