woensdag 1 februari 2017

Metod bovenkast ophangen

IKEA - METO Ophangrail, Met de METOD wandrail zijn de keukenkasten eenvoudig aan de wand te monteren. De rails zijn op maat te maken, ook kan je er . METOD bovenkast met deuren, wit, Veddinge wit Breedte: 80.

METOD extra bovenkast, wit, Bodbyn ecru Breedte: 40. De kast is al in elkaar en de rails is aanwezig. Ikea Keukens - Metod - Keukenkasten ophangen.


Als de kasten en de kabels voorbereid zijn… …begin je in de hoek met de bovenkasten.

Een extra keukenkast ophangen doe je zo, inclusief extra planken en het afstellen van de deurtjes. De Ikea manier van kasten installeren is eenvoudig. Het belangrijkste is dat de hulplat waterpas staat. Ik ben bezig met het installeren van een nieuwe keuken. Na de onderkastjes is het nu de beurt aan de bovenkasten.


De Metod is flexibeler en maakt maximaal gebruik van de ruimte door. Na het ophangen van de rails aan de muur, klik je de bovenkasten er . Dit betekent dat de plint onder de kastjes bij METOD standaard 10. De bovenkasten zijn met cm net zo diep als in het FAKTUM systeem.

Je kunt ze natuurlijk ook een stukje van de grond ophangen, zorgt . Ronde spiegels die ophangen aan een touw of leren band zie je tegenwoordig heel veel. In totaal zeven onderkasten en vier bovenkasten. De meegeleverde posters in de keuken ophangen waar je de specifieke dingen wilt . Betreft een ikea keuken bovenkast van 1cm hoog, cm breed en cm diep en heeft verdiepingen (zie foto's). Hier vindt u alle afmetingen van Ikea Metod keuken kasten.


In de hoogte maat van cm, is ook nog een bovenkast te verkrijgen van slechts cm breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts