donderdag 9 februari 2017

Koelkast sticker voedingscentrum

Bewaar je eieren nou het beste in of buiten de koelkast? De Ja-Nee Koelkaststicker is een reminder voor in of op je koelkast. Zo zie je bij het opbergen van je boodschappen waar de veelgebruikte producten op de . Daarover bestaat nog weleens verwarring onder consumenten.


Bewaar je eieren het beste in of buiten de koelkast? Daarover bestaat nog weleens verwarring onder .

Hoe lang kun je een geopend product bewaren? Wat is de beste bewaarplek voor je eten en drinken? Het Voedingscentrum lanceerde maandag een Ja-Nee-koelkaststicker, een variant op de bekende Ja-Nee-Reclamesticker. Omdat volgens het Voedingscentrum veel verwarring bestaat over het bewaren van voedsel, lanceert het instituut een ja-nee-sticker voor op de . Op de sticker staan twaalf producten waarover de meeste twijfel bestaat. Bewaar ze in de koelkast, luidt het advies van het voedingscentrum.


Om voedsel langer goed te houden, heeft het Voedingscentrum de Ja-Nee Koelkaststicker ontwikkel waarop je nog even kunt nakijken waar . DEN HAAG - Om voedsel langer goed te houden, heeft het Voedingscentrum de Ja-Nee Koelkaststicker ontwikkeld. Met de Ja-Nee Koelkaststicker kunnen consumenten bij het opbergen van hun.

Ja Nee koelkaststicker van heet Voedingscentrum. Door producten op de juiste plaats te bewaren, houd je. Het Voedingscentrum introduceert een ja-nee sticker voor op de koelkast. Met de sticker is in één oogopslag te zien waar twaalf veelgebruikte . Nieuw van het Voedingscentru'Ja-Nee Koelkaststicker'.


Koelkaststicker Wist jij dat appels weken langer houdbaar zijn als je ze in de . Bij een aantal groentewinkels kun je nu onze JA-NEE Koelkaststicker krijgen. Deze sticker laat van veelgebruikte producten zien of je deze het beste in of . Het Voedingscentrum heeft een sticker laten maken met daarop aangegeven welke producten je beter wel en welke je beter niet in de koelkast kunt bewaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts