maandag 20 februari 2017

Glazen doosje xenos

Deze glazen boxen kunnen overal in huis neergezet worden. Gebruik dit glazen kistje om foto's en andere memorabilia te bewaren. Hij is namelijk extra romantisch door de speciale opdruk!

Dit glazen kistje is erg leuk en origineel. Met dit boxje op je bureau heb je niet alleen wat extra opbergruimte, maar ook een bijzondere decoratie! Een hoge, glazen box voor al je kostbare spullen.


Met dit kleine glazen kistje kun je allerlei kleine spulletjes opbergen, bijvoorbeeld in de woonkamer of keuken.

Met dit kleine, glazen kistje kun je heel eenvoudig allerlei spulletjes opbergen. Denk bijvoorbeeld aan kralen of andere spulletjes om sieraden mee te maken. Dit glazen kistje is niet alleen erg handig om allerlei spullen in op te bergen, maar hij is ook nog eens heel erg decoratief. Laatst kwam ik bij Xenos een prachtige glazen box tegen die perfect is om je favo sieraden in op te bergen. Coro Drinken Wijnglazen 4ml Set Stuks.


Laatst kwam ik bij Xenos een prachtige glazen box tegen die perfect is om je. In het doosje zitten twee grote stukken plastic, die als je ze uitrolt twee aparte . Een aantal dagen geleden scheef ik al over mijn voorliefde van glazen decoratie. Bij de Xenos vond ik het perfecte glazen kistje. Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels. Glazen kistje rechthoek - bruin - 11x25xcm.


Een mand of doos voor het opbergen van kleding komt altijd van pas. Bij IKEA vind je praktische opbergboxen met deksel, maar ook rieten manden en vierkante . Opbergmanden zijn heel handig, zo heb je altijd een opgeruimd huis. Berg alle lekkere theesmaakjes op in deze handige theedoos.


De theedoos heeft een glazen venster, opbergvakjes en is verder volledig van hout… Meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts