dinsdag 28 februari 2017

Aardappelschrapper

Aardappelschrapper voor kilo aardappelen van Melissa. De Melissa aardappelschrapper is gemaakt van wit kunststof en gebruikt u voor het schillen van aardappelen en andere wortelgroenten. De Melissa aardappelschrapper is uw ideale hulp in het huishouden.

De aardappelschrapmachine zal al snel een . Melissa aardappelschrapper 162200Bekijk groter. De Melissa aardappelschrapper maakt aardappels eenvoudig schilvrij. Dit handige hulpje in de keuken is ideaal en veilig.

De aardappelmesjes kunnen definitief de prullenbak in! Deze Melissa aardappelschrapper heeft een capaciteit van 1 . Met de Melissa aardappelschrapper wordt het schilvrij maken van uw aardappels een fluitje van een cent. Deze zeer handige keukenmachine is ergonomi. Bestel de Kenwood Aardappelschrapper AT4bij Keukenmachineshop. De Melissa aardappelschrapper (artikelnummer 541475-0) is vanaf september (wk37) weer beschikbaar!


Capaciteit: kg per keer Schraptijd: 2-min. Koop uw Melissa aardappelschrapper wit online. Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor `AARDAPPELSCHRAPPER`.

Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving `AARDAPPELSCHRAPPER`? Vind de beste keukenmachine, blender of mixer o. Kenwoo Magimix, Philips Vergelijk hier de beste keukenmachine aanbiedingen. Woonaccessoires - Melissa aardappelschrapper wit 16220003. Veilinginformatie KavelcategorieënKavellijst Kavel gegevens. Aardappelschrapper, Merk: MELISSA, Type: 16220003.


Gereviseerde schrapmachines met een capaciteit van tot kg per keer. Kom naar onze website en vind de goedkoopste en beste kenwood .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts