woensdag 22 februari 2017

Goedkope witte rum

De goedkoopste die ik in Nederland kan vinden is Hansen Witte Rum. Een ongelooflijk aanbod van witte, bruine en ook de spiced rum.

Rum aanbiedingen en prijzen: Er zijn resultaten gevonden in de. Bacardi carta blanca superior white rum of oakheart rum. Bacardi Carta Blanca Superior Witte Rum Fles Liter.


Actie prijs-aanbieding vanaf flessen 4Bacardi Carta Blanca 300cl.

Er zijn in totaal ruim landen, die allerlei verschillende soorten rum produceren.

Heldere witte rums vormen de ideale basis voor heerlijke cocktails als de . Witte rum is vaak wat zoeter van smaak dan de bruine variant. Hier kunt u goedkoop, eenvoudig en snel de mooiste Rum bestellen, keuze uit. Een voorbeeld van witte rum is bijvoorbeeld Bacardi Superior of Appleton white.

Bacardi White is een aromatische witte rum met onderscheidende . Captain Morgan White Rum Fles Liter Captain Morgan is een kristal heldere witte rum met een subtiele zachte textuur met lichte tinten van fruit.

Een Pina Colada is een heerlijke cocktail die bestaat uit witte rum, kokosmelk en ananassap. Het is een cocktail die bij uitstek past op het strand. Klopt, als ik goedkoop wil doen koop ik normale eldorado (liter= euro). Witte Rum is In het algemeen een lichte rum met weinig smaak. Vaak op basis van goede rum, enkele goedkope gebaseerd op witte rum.


Bacardi Carta Blanca Superior is een, zogenaamde, 'light-bodied' witte rum die voor een periode van à jaar wordt gerijpt in speciaal geselecteerde . Rum (bruine, witte, dure, goedkope, maakt niet uit); Cola; IJsklontjes; Eventueel een schijf citroen of limoen . Gorters Jamaica rum bruin (goedkope zuiprum, best binnen te houden). Reserva en Oro van Bacardi zijn veel beter dan de standaard witte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts