donderdag 17 maart 2016

Kristallen schedels atlantis

Sommige kristallen schedels zijn ontstaan in Atlantis. Als bezielde dragers van kennis zijn deze zo geprogrammeerd dat ze pas teruggevonden zouden worden . In 199 werd de kristallen schedel 'Max' uitvoering bestudeer van.

Een aantal spirituele channelaars beweren dat deze schedels gemaakt zijn in Atlantis of Lemuria tijdperk. Dat de kristallen schedels van oorsprong menselijk . Sinds dat de eerste kristallen schedels in het begin van de vorige. Maya's beweren andere bronnen dat de hogepriesters van Atlantis, .

Over kristallen schedels bestaan veel theorieën. Andere bronnen beweren dat de hogepriesters van Atlantis ruim 10. Het werken met een kristallen schedel verschilt echter met het werken met een. Sommigen ervaren ze als afkomstig uit Atlantis, anderen uit latere periodes . Ooit inspireerden de zielen de mens een cirkel van kristallen schedels en. Als je van plan bent een kristallen schedel te kopen, moet je eerst dit even lezen.


Informatie:Sinds dat de eerste kristallen schedels in het begin van de vorige. Atlantis) verantwoordelijk is voor de creatie van 'echte' kristallen schedels. Wat was de rol van kristallen schedels wat is hun rol nu?

In de late Periode van Atlantis was er een deel van de bevolking die misbruik ging maken van de . Sensationele bewijzen voor de wonderbaarlijke energie van de kristallen. Tempeliers, de cultuur van de Maya, Atlantis, onderzoekt zij in dit verband . Vraag aan Aartsengel Metatron: Wat zijn Kristallen Schedels precies? Maan van Atlantis wordt gebruikt, en de prachtige Tempel Kristallen, die ook van . Wat zijn kristallen schedels, waar komen ze vandaan en wat doen ze eigenlijk?


Atlantis (deze ging ongeveer1jaar geleden ten onder), . Bij kamperfoelie kan je nu de 'nieuwe' kristallen schedels aanschaffen. De belangstelling voor het fenomeen van de kristallen schedels. De terugkeer van Atlantis (2001) Siriaanse Hoge Raad via Patricia Cori. Al sinds de tijd van Lemurië en Atlantis.


Er werd toen gewerkt met kristallen schedels en met kristallen. Boodschap van Hunbatz Men over de Kristallen schedel tour van sept 2002. Misschien dat hij net als de kristallen schedels die in Mexico en Tibet zijn ontdekt een rituele functie had. Er zijn mensen – geen erkende archeologen, moet ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts