donderdag 17 maart 2016

Hoeveel watt is een tafelmodel vriezer

Kiest u daarom voor een kleinere vriezer, dan bespaart u hiermee ook op energiekosten. Bedenk echter wel dat een tafelmodel vrieskast voor de meeste . Hallo ik heb een Blue air koelkast tafelmodel, maar ik wil graag weten hoeveel watt deze is.

Kijk nu hoeveel je kunt besparen op je vriezer! Per dag verbruikt deze vriezer dus 41Watt (= 41kWh). Natuurlijk kost het bevroren houden van voedsel flink wat energie.


Toch realiseren weinig mensen zich hoeveel de kosten vriezer zijn.

Verbruik per type apparaat Hieronder ziet u een overzicht van de diverse apparatuur en het gemiddelde verbruik in watt. Spaarlamp die evenveel licht geeft als een gloeilamp van W normal bulb. Dit zijn allebei tafelmodellen, dus niet van die grote exemplaren.


BBM ( waar onderop staat 800W ) hoeveel verbruikt zo`n Broodbakmachine dan? Hij heeft natuurlijk wel een piek van flink wat Watt (tijdens het bakken), . Gelijk mn ijskast getest en die bleek tussen de en watt te verbruiken. Na hoeveel maanden hoef ik het niet meer acceptabel te vinden ? En dat is is voor de tafelmodel koelkast en vriezer samen.


Serieus elektriciteit besparen1berichtenmei 2015Een eenspersoons huishouden op 1watt draaien.

Model: EXQUISIT vrieskast tafelmodel 90liter. Lees tips hoe je jouw koelkast en vriezer zuinig kunt gebruiken. Ontdek hoeveel je bespaart als je je oude vriezer vervangt door een nieuwe, zuinige vriezer. Staat uw koelkast op graden en uw vriezer op -graden?


Laat warm eten eerst afkoelen voordat u het in de koelkast of vriezer zet. Een tafelmodel vriezer biedt je veel opslagruimte, zodat jij al jouw producten kwijt kan. We hebben tafelmodel vriezers voor je van merken als Liebherr en EDY . Waar let je nog meer op bij het kopen van een vriezer? Hoe groter de vriezer, hoe meer stroom het apparaat verbruikt.


No frost is een techniek waardoor je een vriezer niet meer hoeft te ontdooien. Bekijk alle koel-vriescombinaties met no frost in de vriezer. Foruheeft iemand ooit een tafelmodel diepvries mee genomen naar de camping?


Spring naar Diepvrieskist of een tafelmodel? Een diepvrieskist verbruikt zo'n minder dan een tafelmodel (tafeldiepvries), maar hier is terug weer de . Het strijkijzer kan 20watt gebruiken dus na week = 24xuur xKwh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts