donderdag 10 maart 2016

Kaars in glas maken

Recycle oude potten, glazen of kopjes en giet er mooi gekleurd kaarsvet in. Kaarsen gieten is de makkelijkste manier van kaarsen maken, maar je kunt er veel . Informatie over het maken van kaarsen en op welke wijze u hier het beste mee om.

Glazen waarin kaarsen hebben gezeten, maak je zelf weer als nieuw. Je hebt een super gave zelfgemaakte kaars! Je kan ook je kaars maken in een glazen potje.


Zelf kaarsen maken is niet alleen leuk, het is ook helemaal niet moeilijk.

Ik giet kaarsen in glazen potjes met een diameter van 8cm en een . Daarom is dit een prima kans om eens wat kaarsen te gaan maken! Voor een mal gebruik ik ook plastic doorschijnende drink(bier)glazen. Om te kijken of we van die resten kaarsvet kaarsen konden maken. En het leuke is dat je zelf kaarsen kan maken van oude kaarsrestjes. Dus als je wél met bijenwas wilt werken, giet het dan in een glazen . Meer over Lege Theelichthouders, Oude Kaars Potjes en Geurolie.


Verzamel ideeën over Kaarsen Maken op Pinterest, 's werelds grootste verzameling. Als mal kun je ook papieren bekertjes gebruiken of plastic feestglazen.

Meer over Oude Kaars Potjes, Kaars Potjes en Kaarsen Maken. Van oude kaarsen kan je zelf ook weer leuke nieuwe kaarsen maken. Brandende kaarsen in glazen kaarsenhouders kunnen soms hardnekkige.


Je kunt ook een vork gebruiken om een kleinere stukken kaarsvet los te maken. Als je een kaars wil maken in een glas moet je ervoor zorgen dat de doorsnede van het glas groter is dan de warmtecirkel van de kaars. Hoi meiden, Ik heb twee glazen stolpen waar kaarsen in gesmolten zijn. Ja juist koud maken dan kun je het er idd meestal zo uit- of afwippen . Zelf bijenwas geurkaarsen maken is leuk en makkelijk om te doen en geeft je.


Bijenwas, een pan en een schone glazen pot of glazen maatbeker, lont, een . In deze DIY zal ik jullie laten zien hoe je het kaarspotje het beste kunt schoonmaken en ik zal jullie enkele ideeën geven hoe je het glazen . Bijvoorbeeld het glas een tijdje in een laag warm water laten staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts