vrijdag 18 maart 2016

De wereld van smaak rtl 4

De Wereld van Smaak is het culinaire hart van de Markthal Rotterdam. TV-programma: eigen talk- en kookshow via RTL4. Midden in Markthal Rotterdam bevindt zich een 'andere' wereld: De Wereld van Smaak: uniek in zijn soort en waar verschillende.


Verantwoord eten is de 'groene' draad van De Wereld van Smaak. De Wereld van Smaak is een programma bij RTL4. Sanne Heijen en Arno Raymakers nemen je mee op culinaire ontdekkingsreis in het foodwalhalla van . Vanaf januari wekelijks te zien bij RTL- De Wereld van Smaak TV vanuit de Markthal Rotterdam.


Vanavond wordt er een overheerlijk gangen menu geserveerd in onze sfeervolle zaal Zout. Het team van De Wereld van Smaak is er klaar voor! RTL De Wereld Van Smaak heeft nieuwe foto's toegevoegd. Kijk zometeen weer naar De Wereld Van Smaak bij RTL4.


Uitzending gemist van De Wereld Van Smaak op RTL 4. Bekijk deze uitzending van De Wereld Van Smaak dan nogmaals op . In De Wereld Van Smaak nemen presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers je mee op. De Wereld Van Smaak is zondag om 10:uur op RTLte zien. Kijk programma's als GTST, Voetbal International en RTL Boulevard terug op RTL XL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts