vrijdag 25 maart 2016

Creditcard mes verboden

Verkopen 'creditcard mes', man uit Geldrop voor de rechter (video). Productie, verkoop en bezit creditcard mes is verboden. OTTERLO - Een man uit Otterlo - die creditcard-messen verkocht via Marktplaats - is er goed vanaf gekomen.

Het creditcard mes is een innovatief mes dat ingeklapt net zo groot is als. Dit mes valt onder de categorie verboden wapens omdat het uiterlijk . De Cardsharp, een innovatief mes dat ingeklapt net zo groot is als een bankkaart, is eigenlijk een verboden wapen. Wapens in deze categorie zijn, zonder ontheffing, geheel verboden: zowel het bezit ervan als de handel erin.

Dat zijn zwarte plastic kaarten die lijken op een creditcard. Dat gebeurde na een tip dat deze messen . Hieronder staat de wetgeving messen, messen vallen onder de Wet Wapen en Munitie. Alles wat hieronder in de Wet Wapen en Munitie staat is verboden om . De man is aangehouden voor verboden wapenbezit. Het creditcard mes is een innovatief mes dat ingeklapt net zo groot is als een bankkaart.


ZUTPHEN - In de rechtbank in Zutphen is een man aangehouden die een verboden creditcardmes bij zich had. Iain Sinclair Cardsharp Credit Card Mes. BERKELLAND - De politie heeft gisteren bij een inwoner van Berkelland creditcard messen aangetroffen.

In Nederland is wapenbezit - op enkele uitzonderingen na - verboden. De politie kwam de verdachte op het spoor omdat hij via internet een verboden mes in de vorm van een creditcard te koop aanbood. Dat is een mes dat verborgen zit in een pasje met dezelfde grootte als een creditcard. De man gaf aan dat hij niet wist dat deze mesjes verboden zijn. Het creditcard mes is een innovatief mes dat ingeklapt net zo . OTTERLO - Op de foto ziet u zogenaamde (verboden!) 'creditcard-messen'.


Deze zwarte plastic 'kaarten' zijn alles behalve creditcards.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts