maandag 28 maart 2016

Ecm casa iv espressomachine

Bestel ECM Casa IV online voor € 890 Italiaanse espresso met Duitse perfectie ECM Manufacture uit Heidelberg bouwt prachtige espressomachines met . ECM bouwt prachtige espressomachines met Duitse perfectie. Alle machines worden met de hand gebouwd en hebben een perfecte afwerking.

En het is niet alleen uiterlijk vertoon bij de ECM Casa IV RVS. Want van binnen is het een echte Italiaanse espressomachine. Nu is mijn keuze gevallen op een ECM Casa IV.


Ik drink alleen espresso, dus de stoomkracht maakt mij niks uit.

ECM Casa IV espressomachine liter rvs glans De ECM Casa IV is een halfautomatische espressomachine van gepolijst roestvrij staal die espresso maakt uit . ECM casa IV RVSHandgemaakt, compact, praktisch, krachtig en zeer snel opgewarmd! De Ecm Casa IV is uitgevoerd met het beproefde klassieke single curcuit . ECM is gevestigd in het Duitse Heidelberg en bouwt al enkele jaren zeer degelijke en bijna perfecte espressomachines. De ECM Casa IV is een halfautomatische espressomachine van gepolijst roestvrij staal die espresso maakt uit gemalen koffie.


De ECM Casa IV is een mooie en oerdegelijke espressomachine. Uitgevoerd in glimmend RVS zet je met deze halfautomaat in pure elegantie een heerlijke . De ECM Casa IV is een erg mooie en gebruiksvriendelijke espressomachine voor de compacte keuken.

The Casa IV is a classic single-boiler machine and made of polished stainless steel. De ECM Casa IV is een compacte en krachtige espressomachine, vervaardigd van hoogwaardig glanzend RVS. Met zijn beperkte breedte van 25cm past hij . ECM Espresso Coffee Machines Manufacture GmbH. Russia shows us how to prepare a delicious.


Compacte, praktische en krachtige espressomachine is vervaardigd van hoogwaardig glanzend RVS. ECM Manufacture uit het Duitse Heidelberg bouwt al vele jaren traditionele espressomachines van een uitzonderlijke kwaliteit. ECM Casa IV gebruiksvriendelijke espressomachine voor de compacte keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts