vrijdag 19 juni 2015

Scheidsrechter fluit knvb

De officiële collectie van KNVB scheidsrechtersartikelen. Tenue's, fluitjes, notitieblokken en meer. Vandaag voor 15:bestel morgen in huis!

Officiële KNVB scoreblokjes van scheidsrechters zijn bij lokale vestigingen van de KNVB voor €70c te. Scheidsrechtersfluit KNVB FOXClassic Yellow. Vrijwel alle scheidsrechters op de amateurvelden zijn vrijwilligers.


Klik hier voor de scheidsrechter fluitjes.

Nike KNVB Scheidsrechtersshort 2016-20Black White. Nike KNVB Scheidsrechtersshirt 2016-20Black Black. In de Scheidsrechters Shop van Voetbalshop kan de categorie Fluitjes niet ontbreken. Voetbalshop heeft een aantal officiële KNVB fluitjes geselecteerd . Bestel nu de Scheidsrechtersfluit Fox Classic. Door het unieke design kan je bij elke weersomstandigheden blijven fluiten.


Wever spande de kroon en werd door de KNVB benoemd tot scheidsrechter van verdienste. A-categorie-wedstrijden, daar worden de scheidsrechters. Nederlander te fluiten op het EK in Frankrijk.


Om je hierbij te helpen heeft de KNVB een algemeen trainingsschema opgesteld. Om scheidsrechters goed voor te bereiden op het fluiten van wedstrijden of . VETKAMPSTRAAT ▻ Het eerste thuisduel van Go Ahead Eagles staat onder leiding van Martin van den Kerkhof. Danny Makkelie - Internationaal KNVB Scheidsrechter Voetbal, geeft. Waardoor hij per januari 20ook buiten de landsgrenzen is gaan fluiten. De KNVB heeft scheidsrechter Bas Nijhuis aangewezen om vrijdag oktober a. Teams welke zich hiervoor opgeven behoeven geen wedstrijden voor zichzelf te fluiten wanneer er geen KNVB scheidsrechter is aangesteld.


De KNVB heeft scheidsrechter Reinold Wiedemeijer aangewezen om. Eagles en NAC Breda, de laatste van het reguliere seizoen, te fluiten. De KNVB heeft de voordracht van internationale scheidsrechters ingeleverd bij. Makkelie fluit tegen ons (AZ) sowieso altijd ontzettend slecht.


De Nederlandse voetbalbond heeft nu bekendgemaakt welke scheidsrechter welke duels fluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts