vrijdag 19 juni 2015

Broodbaksteen kopen

PIZZASTEEN BROODBAKSTEEN - Met dit praktische toebehoren tovert u uw keuken om in een brood- of pizzabakkerij - en hiermee bakt u de pizzas als in . De normale, gebruikelijke inbouwovens bij keukens zijn cm breed. Voor deze ovens is in de regel de PIZZASTEEN met de afmeting 4mm .

Onze voedselveilige vuurvaste pizzastenen zijn geschikt voor iedere oven en zijn bestand tot een temperatuur van 10graden Celsius. Met deze Pizzasteen - Broodbaksteen van natuurlijk vuurvast keramiek, wordt brood en pizza. Pizzasteenberichtendec 2013Vuurvaste Chamotte stenen en tegelsberichtenfeb 2013Problemen met pizza op steen bakken; wie helpt? Nog beter geschikt is onze speciale BROODBAKSTEEN met een dikte van .

Nog beter geschikt is onze speciale BROODBAKSTEEN met een dikte van mm of ook mm. Daarbij de volgende toelichting : Het bakken van een pizza . Er is ook een broodbaksteen van of zelf mm te koop, maar die. Dit is een steen van chamotte die de warmte heel goed vast kan houden en geleidelijk weer afgeeft. Je kunt kiezen tussen een pizzasteen of een broodbaksteen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts