vrijdag 19 juni 2015

Harlekijn leersum

Stichting Kinderopvang De Harlekijn is kleinschalig betrokken. Vereniging kinderopvang de Harlekijn in Leersum. Bekijk de profielen van mensen met de naam Kdv Harlekijn.

Word lid van Facebook om in contact te komen met Kdv Harlekijn en anderen die je mogelijk kent. Word lid van Facebook om met Kdv De Harlekijn en anderen in contact te komen. Deze pagina wordt nog niet beheerd door KDV De Harlekijn - Locatie Leersum. Ontvang aanbevelingen van klanten en kom onder de aandacht bij zoekende .

Stichting Kinderopvang De Harlekijn biedt kinder- en buitenschoolse opvang voor kinderen uit Leersum en omgeving van tot jaar. Stichting Kinderopvang De Harlekijn in Leersum, Hoflaan 3 3956ED - Telefoonnummer, informatie en kaart van Stichting Kinderopvang De Harlekijn - Rubriek . Vind hier alle informatie over KDV De Harlekijn, kinderdagverblijf in Leersum. Je vond onderstaande kinderopvang in LEERSUM.


Vergelijk dit kinderdagverblijf met andere kinderopvang in LEERSUM op prijs, afstan openingstijden en . Op zoek naar Kinderdagverblijven (KDV) in Leersum, ? De onderneming Stichting Kinderopvang De Harlekijn is gevestigd op Hoflaan te Leersum en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Dit is de pagina van KDV De Harlekijn in Leersum. Kinderdagverblijf 'De Harlekijn' word beheerd door de Vereniging Kinderdagopvang 'De Harlekijn.

Liefde, warmte en respect zijn de belangrijkste aspecten die . Veel informatie over Stichting Kinderopvang De Harlekijn, gevestigd in Leersum en geregistreerd bij de KvK onder nummer 40483534. Actueel adres, contactgegevens en overige informatie van Stg. Kinderopvang De Harlekijn, Kinderopvang in Leersum vind je hier op Gemeentewijzer. Vermeld gratis uw bedrijf op Kompass en verhoog uw visibiliteit. Zo kunt u in contact komen met uw prospecten en uw business . De openingstijden van alle vestigingen van Vereniging Kinderopvang De Harlekijn in Leersum vindt u op Openingstijden.


Voor het toezichthoudend bestuur van Stichting Kinderopvang De Harlekijn in Leersum is K+V op zoek naar een Secretaris. Ons kinderdagverblijf, voor kinderen van tot jaar, bestaat uit groepen: Koekiemonster, Poeh en Nijn. Bekijk de reviews en beoordelingen van Vereniging Kinderopvang De Harlekijn in Leersum. Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over Vereniging . Stichting Kinderopvang De Harlekijn adres-Hoflaan 3Leersum-3956ED.


Het adres van Kinderdagverblijf De Harlekijn is Vogelslag 39DH Leersum en het bedrijf-entry wordt toegewezen aan de categorie Kleding. Harlekijn, De Vogelslag in 39DH Leersum met telefoonnummer +3134345463 adres en interactieve stadsplattegrond. Stichting kinderopvang de harlekijn is opgericht op april 19in Leersum. Stichting kinderopvang de harlekijn staat bij de Kamer van Koophandel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts