woensdag 3 juni 2015

Demeyere industry wok

De Demeyere Industry wok heeft een diameter van cm en een inhoud van liter. De wokpan is gemaakt van 5-laags roestvrij staal met een aluminium kern. Met de moderne wok van Demeyere kun je niet alleen roerbakken, maar ook stomen, frituren, bakken en braden of koken.

In de Demeyere Industry-lijn, ontworpen door Stefan Schöning, combineert het merk Europese technologie met 'American Style' design; ofwel robuust en stevig. Echt wokken gaat het best met een stalen wok. Deze wok van Demeyere is gemaakt van lagen roestvrijstaal.

De pan is gemaakt van 5-laags roestvrij staal met een aluminium kern. Demeyere professional cooking - Sergio Herman. Sauzen maken, bakken, koken, sudderen, wokken…. De moderne wok van Demeyere werd ontworpen om af te rekenen met al de nadelen van de andere materialen en toch optimaal te voldoen aan wat van een . De Demeyere wok is gemaakt van 3mm dik, vijflaags materiaal. De Demeyere Industry wok is 30cm doorsnede (51cm inclusief handvat) en 9cm hoog.


Aanbieding voor Demeyere Industry wok cm rvs mat en nog veel meer wokpannen. Wok, 30cm gemaakt van Roestvrij staal van het merk Demeyere: Bestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat. Op zoek naar Demeyere Wok Industry cm ?

Demeyere Industry Steelwok 30cm - Meerlagen materiaal tot de rand - Geen antikleeflaag nodig - Silvinox oppervlaktebehandeling - Geschikt voor alle . De Wokpan van Demeyere is een robuuste pan waar je veel plezier van hebt in de keuken. De pan is opgebouwd uit lagen die doorlopen tot de rand. U bent hier: Home ; Demeyere Industry wok cm.


De wokpan uit een Demeyere pannenset bestaat dus uit ander materiaal dan. Demeyere Industry Wok met lagen staal Echt wokken gaat het best met een . De pannen uit de Demeyere Industry serie zijn voorzien van 5-lagen materiaal tot aan de rand en Silvino coating zodat ze makkelijk te reinigen zijn. Mooie Industry wok van Demeyere van cm met bovendien jaar garantie! De wokken van Demeyere zijn uitgevoerd in roestvrij staal en zijn daarom ontzettend duurzaam.


Opgebouwd uit 7-Lagen Materiaal tot aan de rand (mm) wat . Demeyere Industry vind je bij Pannenstore. De Demeyere Industry pannen brengen robuust en stevig design samen met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts