vrijdag 5 september 2014

Rood wit bord op fietsendrager

Verplichting van een markeringsbord achter op een fietsendrager is per . Beste lezers, Ik zie bij de kampeerwinkels mooie roodwitte borden liggen die je aan de achterzijde aan de fietsdrager kan maken.

Fietsen achter op de camper zijn toegestaan, maar de fietsendrager mag . Bij fietsen acgterop een fietsendrager wat zijn dan de regels voor eventueel op te hangen rood-wit gestreept bord omdat fietsen op drager uitsteken achter aan . Van: v Olst DatuMarch 20om 16:21.

Is er in Duitslan Oostenrijk een extra bord nodig achter op de fietsen drager met rood witte schuine strepen. Kunt U duidelijk aangeven in welke landen een diagonaal rood wit gestreept bord verplicht is te voeren op de fietsendrager, achter op de . Het bord betekent namelijk dat er alleen auto's met een ontheffing mogen rijden. Tel het fietsenrek dan mee bij het opmeten. Fiamma gevarenbor gemaakt van lichtgewicht PVC. In sommige landen is het verplicht dit bord op uw fietsenrek te . Spanje verplicht, in Frankrijk als de fietsendrager meer uitsteekt dan 1 . Het is namelijk zo dat mijn fietsendrager, in deze constructie,.


Het aluminium gevarenbord spanje van carpoint is een bord van bij 50. Aluminium gevarenbord voor het attenderen op uitstekende ladingen zoals een fietsenrek. Wij bezitten namelijk een caravan en daar zit een fietsendrager achterop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts