maandag 29 september 2014

Bosch display instellen

Hartelijk dank dat u hebt gekozen voor een Gazelle met het Bosch systeem. Gefeliciteerd met uw Gazelle met het innovatieve Bosch Active Line systeem. U kunt aan de bedieningseenheid instellen hoe sterk de.

Ik heb zaterdag 17-12-20een gazelle met Bosch Intuvia display gekocht. Hier kan je handleidingen afprinten voor jouw elektrische fiets of e-bike. The Bosch Intuvia is a backlit, monochrome cycle computer.

Active line Handleiding Active Line Gebruikershandleiding User manual Product brochure Active Line German English Nederlands French. In de volgende stap gaat u deze hoeveelheid instellen in uw wasmachine. Stel hier met de +- knop rechtsonder op het display de hoeveelheid wasmiddel in . Bent u fietsendealer en heeft u een vraag over het Bosch eBike Systeem? Bosch bestaat uit de aandrijfeenheid met motor, regeleenheid en sensoren, de accu en een stuurdisplay, die de bediening .

Het verlichte LCD display van Bosch is niet alleen de bediening van uw elektrische. Afstand totaal (kilometertotaal) Totale bedrijfstijd alleen in de basisinstellingen. De fietsen voorzien van Bosch technologie hebben de motor in het midden van het.


Het display is in het midden van het stuur gemonteerd en afneembaar. Service-interval: de fietsfabrikant of –dealer kan een service-interval op uw met Nyon uitgeruste eBike instellen. In dit geval krijgt u na de vooropgestelde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts