dinsdag 16 september 2014

Jemako citroensteen

Een gasfornuis, afzuigkap en gootsteen wordt in de meeste huishoudens intensief gebruikt en wordt dus ook vet en vuil. De citroensteen van JEMAKO is erg handig om uw keuken mee schoon te houden! De citroensteen is speciaal gemaakt voor hardnekkig vuil .

Je kunt hier lezen waarom het makkelijker gaat met JEMAKO citroensteen. Citroensteen JEMAKO is ideaal voor de keramische of inductie kookplaat. Tevens is het uitermate geschikt om RVS te onderhouden.


Waar kun je JEMAKO citroensteen voor toepassen?

Chromen en RvS oppervlakken zoals gasfornuis, gootsteen, afzuigkap, maar ook keramische kookplaten. De Citroensteen reinigt en conserveert in één werkstap en laat vervuilde chroom en roestvrij stalen oppervlakken in de . Citroensteen is een echt manusje van alles. Het ondersteunt de reiniging en conserveert het oppervlak in combinatie met de groene of de blauwe vezel.


Valster zelfstandig JEMAKO distributiepartner. Echt waar, met citroensteen krijg je het eraf! Met deze doek reinig je je ruitjes van de haard makkelijk en streeploos. Berichten over JEMAKO geschreven door Lisetthe.


JEMAKO Citroensteen Voor reiniging en onderhoud van chroom en roestvrijstalen oppervlakken.

Ideaal voor kookplaten van glaskeramiek en roestvrij staal. JEMAKO is al meer dan jaar uw specialist voor moderne en innovatieve reinigingssystemen voor. Bij het ramenlappen, met de 'beroemde' doeken en de JEMAKO handschoen? Of bij het schoonmaken in de keuken, met o. Citroensteen Vloerreiniger Allesreiniger Badkamerreiniger Handschoen Stofdoek Wil nog de droogdok voor na het . Beste Miriam, Een combi-oven of oven maak ik schoon met de citroensteen en de blauwe vezel van jemako.


Er zijn vele goede redenen om als JEMAKO distributiepartner te werken! JEMAKO tip: Op iedere pot Citroen steen vindt u het officiële .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts