vrijdag 19 september 2014

Decanteerkan graveren

Wijnkaraf, waterkaraf en decanteerkaraf graveren met naam of tekst naar keuze. De karaffen zijn van het merk Menu en Auerhahn. Een groot aantal producten van RVS, zilver of glas kunnen worden.

Het graveren van de grotere champagneschalen is niet mogelijk vanwege de . Decanteerkan decanteerkaraf graveren met tekst of logo. Wij graveren uitsluitend op de door ons geleverde kristal producten. Functionele en stijlvolle glazen waterkaraf, wijnkaraf en decanteerkaraf van Menu met de mogelijkheid tekst naar keuze te laten graveren.

Artikel tot en met (van artikel), 1. Stijlvolle decanteerkaraffen met de mogelijkheid deze te laten graveren met tekst of logo. Glas graveren wij met een COcomputergestuurde lasergraveermachine.

Wij graveren uitsluitend in de kelk van het glas dus nooit in het voetje van het glas. Prestige decanteerkaraf met wijnglazen. De set bestaat uit een glazen karaf met twee bijpassende wijnglazen.


CNC freeswerk, paneel deuren, letters frezen, graveren. Decanteerkaraf met wijnglazen, Paul Bocuse. Creëer het perfecte cadeau: kies voor bedrukken of graveren!


Decanteer dan zo kort mogelijk voor gebruik. Zet de fles eerst een dag rechtop zodat het depot . De Menu cool breather decanteerkaraf is een stijlvolle karaf waarmee je witte wijn kunt decanteren en koelen. De wijn wordt heerlijk koel gehouden door de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts