woensdag 10 september 2014

Baby uitstekers fondant

Koop al je uitstekers baby thema bij Deleukstetaartenshop. Maak elke geboorte taart compleet met de leukste baby uitstekers. Bestel uitstekers taart en cupcake uitstekers direct online.

Patisse Koekjes Uitsteker Baby Romper cm. Leuke koekjes uitsteker in de vorm van een babyfles. Ook te gebruiken voor marsepein of fondant.


JouwTaartShop heeft een zeer uitgebreid assortiment aan uitstekers Hier vind je verschillende.

Op deze pagina vindt u het gehele baby assortiment van Partysweets. Cupcake cups met badeendjes, cake en taarttoppers in de vorm van rompertjes, . Op deze pagina`s vind je ons assortiment aan Uitstekers Plungers. Onmisbaar bij het decoreren van een taart maar uiteraard ook bij het bakken van koekjes! Cupcake Uitsteker Baby Romper Leuke kleine Plunger Uitstekers van Städter in verschillende Motieven! In dit voorbeeld laten we zien hoe je met een JEM uitsteker.


De uitstekers kunnen ze wel met marsepein als fondant gebruikt worden. Set van cutters vormen :Hobbelpaard , Jurk , romper , babyfles Leuke set uitstekers voor het maken van zomerse fondant of marsepein decoraties en decoreer . Voor de babyshower heb ik lieve meisjes cupcakes gemaakt om mee te nemen.

Pak dan een uitsteker en druk deze in het fondant. Deze baby romper uitsteker van Patisse is ideaal voor het uitsteken van koekjesdeeg, fondant en marsepein. De set bevat twee pinguïn uitstekers en twee bijpassende uitstekers voor het maken van . Koekjes uitsteker Frozen Elsa 5cm (3D Stekers, Uitstekers).


De mallen zijn geschikt voor; fondant, getrokken suiker, ijs, koud porcelein, kaars, gum paste, . Patchwork cutters zijn ondiepe uitstekers. Ze zijn te gebruiken voor decoraties die je uitsteekt in heel dun uitgerolde fondant of je kunt ze gebruiken door ze in je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts