maandag 15 september 2014

Horeca pannenset

Of u nu op gas of door middel van inductie kookt, de horeca pannen, wokpannen en paella-pannen van XXLhoreca zorgen voor duurzaam en functioneel . Pannen koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Nederlands grootste Horeca pannen assortiment snelle levering en GRATIS verzending. Horecapannen en cateringbenodigdheden bestelt u online bij VEGA horeca groothandel. Professionele pannen voor gebruik in de horeca.


Horeca pan geschikt voor professioneel gebruik.

RVS pannen, koekenpannen, steelpannen, mosselpannen en meer. Deze professionele pannen van het kwaliteitsmerk Fagor (uitvinders van inductie) beantwoorden aan de strengste eisen voor gebruik in de horeca. Koop of Verkoop horeca pan op Marktplaats. Pannensets voor in de horeca - snel en eenvoudig kopen bij Horecarama. Bestel koekenpannen van gerenommeerde merken.


BK Conical Deluxe pannenset met glasdeksels rvs 5-delig. Selinex horeca pannenset nu te bestellen met korting! Koekenpannen van staal worden al sinds de oudheid gebruikt en zijn nog steeds erg populair bij professionele koks in de horeca.


Energiezuinige, professionele horeca pannenset, met jaar Müller Cuisine.

Met deze professionele Steigenberger pannenset bereid je je gerechten op . Wij hebben de volgende pannen voor u in ons assortiment: horeca pannen, wokpannen en paella-pannen, mosselpannen, braadpannen, kookpannen tot . Enkele maanden geleden was toe aan nieuwe pannen maar wordt een beetje. Voorzien van sandwichbodem (rvs-aluminium-rvs) Geschikt voor alle hittebronnen, ook inductie. Al meer dan een halve eeuw maakt Mepra pannen en bestek.


Complete pannenset met pasta en stoompan. Professionele Horeca Pannenset Small sizes- Set A - en mix. Fagor prof coocware; Schrijf een review; Gratis verzending.


De 12-delige Royalty Line Switzerland pannenset is van horeca kwaliteit, waar je jarenlang plezier van zult hebben. Deze set is verkrijgbaar voor slechts €495 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts