woensdag 6 augustus 2014

Mepal fruitbakje met vork

Op zoek naar handig fruitbakje voor kinderen, waarmee fruit mee naar school kan worden genomen? Bestel de Campus fruitbox van Rosti Mepal op . Makkelijk te openen, ook door kinderhanden.

Een handig fruitbakje voor kinderen inclusief vorkje. Rosti Mepal To Go lunchbox - large - zilver. Rosti Mepal Lunchbox To Go flat - zilver.


Rosti Mepal Take A Break lunchbox large + beker 4ml - Silver.

Niet alleen lunchtrommels, maar ook een yoghurtbakje, muffin mover, wrapbox en fruitbakje met vork. Zoek je een fruitbakje of een kleine lunchbox voor de kinderen op school? Bij MyMepal maak je in een handomdraai een leuk en uniek ontwerp. Toen ik hoorde over het lunchbakje 'Elipse' van Rosti Mepal was ik direct geïnteresseerd. Het bakje scheen heel handig te zijn met twee gedeeltes,.


Overzicht van duurzame lunchboxen, drinkbekers en fruitbakjes op eethetbeter. Bakje met losse vork lekt vaak en vork is standaard kwijt…. Deze lunchbox van Rosti Mepal ziet er niet alleen hip uit, ze is ook handig in gebruik.


Dit leuke bakje wil j graag aan iedereen laten zien!

Een einde aan de eindeloze zoektocht naar m'n vork. Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen en kan ook als fruitbakje . Dit Prenatal bakje is het ideale bakje om tussendoortjes mee te nemen voor onderweg. Die bekers van Mepal heb ik nog nooit zien lekken.


Peer alleen in een zakje en een bakje met vork. Nijntje mok mepal merk: nijntje geslacht: unisex type: mok superwinkel. Plaatjes zijn hier en daar een klein beetje afgesleten, vooral bij de vork - zie foto.


De Campus fruitvork van Rosti Mepal is ontworpen voor de Campus fruitbox en is. De set bestaat uit een plat bor een diep bor een beker, een vork en een lepel. Dat is het principe van de pop-up drinkfles van Rosti Mepal. Het dekseltje sluit het fruitbakje goed af,.


Deze broodtrommel van Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen en. Bakje met handig opbergvakje voor vork en lepel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts